fbpx

VoxiOnline Clinica ta digitală
completă!
Pentru fiecare logoped eficientizăm terapia logopedică, reducem timpul de lucru (prin cabinet online) și oferim folder_special acces la materiale logopedice inovative. autism sindromm down întârziere în limbaj tulburarea de limbaj Lucrând cu logopezi și terapeuții și folosind tehnologii avansate precum inteligența artificială (AI) reușim să accelerăm progresul fiecărui copil. Testează Acum!
unelte create pentru a veni în ajutorul logopezilor conectare părinte - logoped jocuri logopedice și terapie prin apeluri video dedicată dezvoltării limbajului copiilor! Prima clinică digitală headset_mic ÎNCEARCĂ ACUM TERAPIA LIVE

Testimonials

Vreau ofertă personalizată

Acum poți testa GRATUIT platforma de terapie online - VoxiClinic, fie că sunteți terapeut, clinică, școală/grădiniță specială sau părinte cu copii care necesită terapie de specialitate. Dacă doriți o oferta personalizată de abonament, este suficient să completați formularul de mai jos și veți fi contactat/ă în cel mai scurt timp.

  Întrebări frecvente

  Există cercetări care să susțină eficiența terapiei online?

  Cercetările spun clar ca terapia online pentru dezvoltarea/corectarea vorbirii pentru copii este la fel de eficientă ca terapia în persoană și au aceleași efecte pentru a ajuta copiii să-și îmbunătățească abilitățile de vorbire și limbaj. Cei care caută alternative mai convenabile și mai accesibile decât logopedia tradițională ar putea să exploreze opțiunea terapiei online și să vadă dacă este o potrivire bună pentru familia lor. * text din https: //thoughtfulparent.com/

  Ce tipuri de exerciții pot să găsesc în Voxi Clinic?

  Veți putea găsi exerciții de comprehensiune, vocabular, atenție, cartonșe. În acest moment puteți interacționa cu execițiile din clinica digitală Voxi Clinic doar in cadrul orelor de terapie online sau prin intermediul unui logoped care are cont Voxi Clinic.

  Care este prețul unui abonament în clinica digitală ca părinte?

  În acest moment accesul în Voxi Clinic este complet gratuit pentru părinți. În schimb vă încurajăm să exersați și de acasă între sesiunile de terapie cu VoxiKids App pe care o puteți descărca din Google Play sau App Store.

  Care sunt costurile mele?

  Pentru a ușura tranziția spre mediul de lucru digital, Voxi Clinic oferă 30 de zile de testare gratuită. În plus, veți avea parte de un demo făcut chiar de un membru al echipei noastre. După ce vă veți convinge de utilitatea clinicii, putem decide împreună ce pachet vi se potrivește. Prețurile sunt flexibile și potrivite pentru dimensiunea clinicii/cabinetului tău.

  Pot folosi modulul de conferință cu mai mulți copii?

  Puteți adăuga cât mai mulți copii în contul dvs. ca pacienți/clienți, însă nu puteți apela mai mulți copii deodată deoarece ne concentrăm pe terapia individuală, nu pe terapia de grup. Pe viitor însă vom adăuga și această opțiune.

  Ce tipuri de exerciții pot să găsesc în Voxi Clinic?

  În clinica digitală vei găsi exerciții de comperehensiune, vocabular, jocuri și în curând vom extinde conținutul pe zona de Preachiziții.