FABIOLA MAIOR – PROFESOR DE EDUCAȚIE SPECIALĂ

PROFESOR DE EDUCAȚIE SPECIALĂ
Vă salut din Ardeal, sunt Fabiola Maior, profesor de educație specială la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Popești, Bihor. Din 2003 sunt angajată ca titular în această unitate și am lucrat ca și logoped mai mulți ani. Am prins drag de această meserie, de provocările pe care le aveam în recuperarea sau dezvoltarea limbajului la copiii cu nevoi speciale. Fiind la început de drum în carieră, am fost preocupată de pregătirea mea profesională și am participat la cursuri postuniversitare, conferințe, simpozioane, citeam multe cărți de specialitate ca să fiu bine pregătită pentru orice situație nouă care apărea în terapia tulburărilor de limbaj a copiilor cu care lucram.
Popești, Bihor

Testimonial

Pe parcursul acestor ani am primit multe solicitări din partea unor părinți a căror copii aveau nevoie de terapii pentru diferite tulburări de limbaj și în 2019 am deschis un cabinet unde lucrez cu copii cu tulburări de învățare, tulburări de limbaj și tulburări de comportament. În primul an a fost foarte bine, dar marea provocare a vieții mele profesionale a apărut în martie 2020 când trebuia să predăm online, să fac terapii de recuperare a limbajului online, pentru asta nu eram pregătită.
A fost momentul să studiez metode de predare online. Urgența predării online m-a făcut să fiu auto-didact. Am analizat mai multe platforme educaționale, diferite resurse educaționale,  am luat legătura cu alți specialiști din țară să văd ce metode și mijloace folosesc aceștia.
Așa am descoperit clinica digitală VoxiClinic. Am testat cum decurge o ședință de terapie online și am descoperit că îmi pot continua activitatea terapeutică la
standardele profesionale ale terapiei față în față fără riscuri pentru sănătatea mea sau a clienților mei. Copii încântați de jocurile senzoriale, părinți implicați mai mult în terapiile de recuperare a limbajului, costuri reduse de deplasare la cabinet.
Părinții care nu au dezvoltate competențe digitale se descurcă bine să își creeze cont la această clinică digitală, se reduce riscul anulării ședințelor datorită faptului că nu au cu cine lăsa ceilalți copii acasă cât timp veneau cu copilul la terapie. Acestea sunt câteva din avantajele ce le oferă VoxiClinic.
Mulțumesc pentru tot ce ne oferiți și vă urez succes în tot ce întreprindeți!

    Specializare

  • terapia limbajului

    Premii