fbpx

Echipa VoxiKids

POVESTEA
Prima scânteie am avut-o în 2018 – când am cercetat piața din dorința de a găsi o idee de produs care să ne reprezinte și care să aibă un impact social major. Am descoperit astfel că 1 din 4 copii au deficențe de limbaj, în plus sunt țări unde un părinte poate aștepta pâna la 24 de luni ca să aibă acces la un logoped.

Drept urmare ne-am propus să creăm un produs care să placă copiilor și care să vină în ajutorul părinților. Așa a apărut, în 2019, aplicația VoxiKids. Prototipul aplicație de mobil ne-a ajutat să înțelegem nevoile utilizatorilor, în plus ne-am dat seama de importanța muncii logopedului, încât în 2020 am creat VoxiClinic. Prima clinică digitală dedicată recuperării deficiențelor de limbaj care reunește cei mai importanți actori din logopedie: logoped, părinte și copil.

AnaMaria Onică

Co-fondator & CEO VoxiKids

Cristian Băiță

Co-fondator & CTO VoxiKids

Adrian Enache

CIO VoxiKids

Logopezii cu care lucrăm

Mentors & Board Members

Matei Dumitrescu

Antreprenor & Investitor

Cu 20 de ani de experiență de business în care a
îndrumat, instruit și accelerat peste 1.000 de startup-uri.

investiții în +15 start-upuri

Mihai Guran

VoxiKids Lead Investor

Cu 25 de ani de expertiză în strategie de
afaceri, vânzări și dezvoltare organizație de marketing
și operațiuni de marketing și internaționale.

ex VP of Enterprise Sales - Bitdefender


La 3 luni de la lansarea
aplicației de mobil, în 2019, am avut un număr de 3.000 de descărcări iar în 6 luni am ajuns numărul 1 ca cea mai utilizată aplicație din România pe segmentul educație. În prezent avem peste 10.000 de descărcări iar platforma care permite terapia online, în variantă demo, are peste 40 de logopezi specialiști care o folosesc.

În 2020 am descoperit că pe fondul pandemiei, logopezii aveau nevoie de un instrument care să le faciliteze munca în online dar care să poată fi folosit și în cabinetul clasic. Așa a apărut VoxiClinic, prima clinică digitală dedicată corectării limbajului. Un produs accesibil de pe laptop/calculator și tablete fără a fi nevoie de o instalare prealabilă. Încă din primele 2 luni de la lansare,  am înregistrat un număr de 50 de cabinete și peste 200 de pacienți/clienți.

Ne-am dat seama că astfel putem ajuta copiii să silabisească, să pronunțe cuvinte noi și chiar să formeze propoziții. Avem un produs complex, care potențează intelectul copiilor. Am reușit să lăsăm o amprentă pozitivă în viețile copiilor, părinților și evident al logopezilor.
Aceste lucruri ne-au dat încrederea să continuăm, să ne creștem echipa cu profesioniști și parteneri care să vină cu cele mai inovative abordări, rezultând astfel un produs adaptat nevoilor clienților noștri.
Suntem încrezători că vom ajuta mâine mai mulți copii decât ieri.

Ne puteți contacta pe adresa de mail – contact@voxikids.com